Spring naar de inhoud
Home » Nieuws » Vakantierestaurant 2021 – Take-Away

Vakantierestaurant 2021 – Take-Away

HOERA!
Dit jaar zorgt het Vakantierestaurant voor een heerlijke maaltijd bij jou thuis, met een Take-Away editie! Op vrijdag 30/07 en zaterdag 31/07 is er de mogelijkheid om een maaltijd af te halen op het speelplein. Dit kan door te bestellen via een bestelformulier op het speelplein, of via de website.

Hoe bestel je?
Vraag je bestelformulier op het speelplein, kies een afhaalmoment, geef je bestelling door en laat het formulier achter op het secretariaat. Nadien ontvang je een bevestiging via mail. Zorg dus zeker dat je gegevens kloppen. Betaling gebeurt bij afhaling van de heerlijke maaltijd. Wat schaft de pot?

Voorgerecht
Scampi Diabolique
Quiche Tomaat Mozzarella
Quiche Geitenkaas Roquette


Hoofdgerecht
Kalkoen Archiduc (Halal)
Scampi Diabolique met pasta
Spaghetti Bolognaise
Spaghetti Veggie
Quiche Tomaat Mozzarella
Quiche Geitenkaas Roquette


Dessert
Rijstpap
Chocomousse
Tiramisu

Hoe werkt de Take-Away?
Op je bestelling geef je een afhaalmoment door. Op vrijdag 30/07 tussen 16u00 en 20u00 en op zaterdag 31/07 tussen 10u00 en 14u00. Kom op het geselecteerde moment je bestelling afhalen op het speelplein (Lenniksesteenweg 2, 1500 Halle) en volg daar de bewegwijzering naar het afhaalpunt.

Opgelet! Op vrijdag 30/07 lopen er nog kinderen rond op het speelplein. Vergeet zeker je mondmasker niet bij afhaling van de bestelling en hou voldoende afstand van anderen.

Hoe betaal je?
Betalen gebeurd op het moment van afhalen. Dit kan cash of via de PayConiq App/mobiele overschrijvingen.

Tombola!
Voor €2 kan je deelnemen aan onze tombola en kans maken op een ontbijtmand uit de Flavor Shop in Gooik. Deelnemen aan de tombola doe je op je bestelformulier.

Indien vragen of problemen kunt u ons contacteren op info@speelpleindonbosco.be of via Facebook. Alvast heel erg bedankt voor je steun! Dankzij jou kunnen de kinderen blijven genieten van een gevarieerd speelaanbod.

Tot snel!