Home » Groot Plein

Groot Plein


.

Op weg naar zelfstandigheid

Op het Groot Plein spelen kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Het Groot Plein heeft véél speelterreinen! Een Go-cart terrein, bos, kleine speelplaats, grote speelplaats, avontuurlijk terrein, knutsellokaal, etc!

Ook bieden we een tal van animaties en activiteiten aan. Real life Monopoly, Wereld Kampioenschap voetbal, een zoektocht naar een gezonken schip, dansinitiaties, en tal van andere animaties worden dagelijks aangeboden voor de kinderen. Dit is natuurlijk vrijblijvend. Wilt een kind liever de hele dag vrij spelen? Dat kan ook!

De kinderen op het Groot Plein krijgen per dag twee terreinen waarin ze kunnen spelen. Een terrein in de voormiddag, een in de namiddag. Zo kunnen ze veilig binnen hun bubbels spelen.

De animatoren voorzien daarom ook een aangepast speelaanbod op basis van de leeftijdsgroepen. Real life Monopoly, Wereld Kampioenschap voetbal, een zoektocht naar een gezonken schip, dansinitiaties, etc. Plezier gegarandeerd! Wil je liever de hele dag vrij spelen? Dat kan ook.

Let op: Deze zomer worden de kinderen verdeeld in bubbels van max. 100 kinderen. Het Groot Plein verdelen we in drie bubbels, op basis van hun leeftijden. Zo spelen de allerkleinsten samen en de oudsten samen. Gedurende de hele week spelen de kinderen dan ook in dezelfde groep.

.

Dagverloop

De kinderen die ingeschreven zijn voor de week kunnen tussen 7u30 en 10u aanmelden op het plein. Na 10u is het niet meer mogelijk om zich aan te melden voor de dag. Vanaf 16u begint de avondopvang, kinderen kunnen vanaf dan afgehaald worden. Het speelplein sluit om 18u.

UurWat?
7u30 Ochtendopvang
9u30De kinderen vertrekken naar hun terrein
10uEinde ochtendopvang
10u30Formatie en animatie
12u / 12u30Middageten (Twee shiften/ groep)
13uIjsje/ drankje
14uFormatie en animatie
16uAvondopvang – Ouders kunnen kinderen ophalen
18uEinde speelpleindag


.

Als speelplein willen we toegankelijk zijn voor alle kinderen. Heeft uw kind extra noden door een fysieke of mentale beperking? Dan willen wij hun ook zeker de kans geven om mee te genieten van het speelplein via ons inclusieproject!