Spring naar de inhoud
Home » Groot Plein

Groot Plein

Het Groot Plein

Welkom op het Groot Plein!
(6 jaar – 12 jaar)


.

Op weg naar zelfstandigheid

Op het Groot Plein spelen kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Het Groot Plein heeft véél speelterreinen! Een Go-cart terrein, bos, kleine speelplaats, grote speelplaats, avontuurlijk terrein, knutsellokaal, etc!

Ook bieden we een tal van animaties en activiteiten aan. Real life Monopoly, Wereld Kampioenschap voetbal, een zoektocht naar een gezonken schip, dansinitiaties, en tal van andere animaties worden dagelijks aangeboden voor de kinderen. Dit is natuurlijk vrijblijvend. Wilt een kind liever de hele dag vrij spelen? Dat kan ook!

De animatoren voorzien daarom ook een aangepast speelaanbod op basis van de leeftijdsgroepen. Real life Monopoly, Wereld Kampioenschap voetbal, een zoektocht naar een gezonken schip, dansinitiaties, etc. Plezier gegarandeerd! Wil je liever de hele dag vrij spelen? Dat kan ook.

Dagverloop

Tussen 7u30 en 9u voorzien we ochtendopvang. Vanaf 9u zijn alle terreinen open en kunnen de kinderen vrij spelen waar ze willen. We voorzien in de voormiddag en namiddag animaties. Om 12u eten de kinderen. Van 16u30 tot 18u voorzien we avondopvang. Het speelplein sluit om 18u.

UurWat?
7u30 Ochtendopvang
9u00Alle terreinen gaan open
10u30Formatie en animatie
12u Middageten
13uIjsje/ drankje
14uFormatie en animatie
16u30Avondopvang – Ouders kunnen kinderen ophalen
18uEinde speelpleindag


.

Als speelplein willen we toegankelijk zijn voor alle kinderen. Heeft uw kind extra noden door een fysieke of mentale beperking? Dan willen wij hun ook zeker de kans geven om mee te genieten van het speelplein via ons inclusieproject!