Spring naar de inhoud
Home » Word animator

Word animator

Heb jij het in je om de zomer van deze kids te laten knallen?

Word dan animator bij Speelplein Don Bosco Halle!

Ben jij die enthousiaste speelvogel die niet kan wachten om de zomer door te brengen met een bende enthousiaste kids? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Speelplein Don Bosco Halle zoeken we geëngageerde jongeren ouder dan 15 die een week lang de boel op stelten willen zetten en de kids willen laten lachen, gieren en brullen.

Wat staat je te wachten? Nou, alles behalve een saaie zomer! Van knotsgekke spelletjes tot spannende speurtochten, van creatieve knutselsessies tot spetterende watergevechten – bij ons draait het allemaal om fun en avontuur. En vergeet niet, je mag zelf ook weer even kind zijn. Wie heeft er tenslotte gezegd dat volwassen worden verplicht is?

Maar wacht, er is meer! Als animator bij Speelplein Don Bosco Halle ben jij niet alleen een held voor de kids, maar je krijgt ook de kans om nieuwe vrienden te maken en jezelf te ontwikkelen. Denk aan teamwork, leiderschapsvaardigheden, en een flinke dosis creativiteit die je nergens anders zo snel zult ontwikkelen als hier.

Wat we van jou verwachten als animator:

 • Passie en enthousiasme: We zoeken animatoren die barsten van de energie en enthousiasme, en die het leuk vinden om met kinderen om te gaan. Jouw positieve instelling en passie voor het werken met kinderen maken het verschil.
 • Verantwoordelijkheid: Als animator ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van de kinderen. We verwachten dat je zorgvuldig omgaat met de kinderen en altijd een oogje in het zeil houdt.
 • Creativiteit: Het speelplein draait om plezier en avontuur, en we moedigen onze animatoren aan om creatief te zijn in het bedenken van leuke activiteiten en spelletjes voor de kinderen.
 • Teamwork: Samenwerken is essentieel bij Speelplein Don Bosco Halle. We verwachten dat je goed kunt samenwerken met andere animatoren en hoofdanimatoren om de beste ervaring voor de kinderen te creëren.
 • Flexibiliteit: Geen enkele dag is hetzelfde op het speelplein, en we verwachten dat je flexibel bent en kunt omgaan met veranderingen in het programma of onverwachte situaties.
 • Aanwezigheid: We verwachten dat je op zondag om 19:00 uur aanwezig bent voor een kennismaking met alle animatoren. Een typische speelpleindag voor animatoren begint om 8:30 uur en eindigt om 21:00 uur.

Wat je van het speelplein kunt verwachten:

 • Een warme en vriendelijke omgeving: Bij Speelplein Don Bosco Halle creëren we een warme en vriendelijke omgeving waarin iedereen zich welkom voelt. We streven ernaar om een positieve en inclusieve sfeer te creëren waarin alle animatoren zich thuis voelen.
 • Ondersteuning: We zorgen ervoor dat je als animator alle nodige ondersteuning krijgt. Van training en begeleiding tot materiaal en faciliteiten, we staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je succesvol kunt zijn in je rol.
 • Een leuke en leerzame ervaring: Werken als animator bij Speelplein Don Bosco Halle is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
 • Eten en drinken: Op het speelplein zorgen we voor eten en drinken voor alle animatoren, inclusief een warme maaltijd ’s avonds. Zo hoef je je daar geen zorgen over te maken tijdens je drukke dagen op het speelplein.
 • Slaapplaats: Blijf je liever even hangen op het speelplein aan het einde van de dag? Is de afstand te groot? Tijdens de speelpleinweek kan je zeker ook blijven slapen!

Klinkt goed, toch? Als je klaar bent om de zomer van 2024 onvergetelijk te maken voor de kinderen en jezelf, meld je dan aan als animator bij Speelplein Don Bosco Halle! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in!

Lees ook het huishoudelijk reglement voor vrijwilligers

Hoe schrijf ik me in?

STAP 1: Klik op de grote knop ‘Schrijf je hier in’ boven deze stappenplan.

STAP 2: Al een account? (als je gestaan hebt afgelopen zomers) Log in met je account! Indien je wachtwoord vergeten bent klik op ‘wachtwoord vergeten’.

STAP 2: Geen account? Geen probleem! Druk in de menu bovenaan de pagina op ‘Inschrijven als vrijwilliger’. Vul hier alle je gegevens in.

STAP 3.1: Ga naar ‘Mijn voorkeuren’. Selecteer de weken waarop je wil komen deze zomer en als wat je komt staan (animator / keuken /…).

STAP 3.2: Doe je stage? Blijf je eten / slapen of iets dat we moeten weten? Laat het zeker weten in de gepaste velden. Klik als laatste op ‘wijzigingen opslaan’

STAP 4: Check je emails!

PS: Indien je een oud account hebt kijk zeker na of je gegevens nog correct staan. Je kan dit doen door op het blauw knopje rechts bovenaan (met witte schim) te klikken. Hier kan je eventuele aanpassingen nog doen.

PPS: Je kan altijd je voorkeuren aanpassen maar doe dit zeker op tijd! 😉

Extra vragen? Contacteer ons hier