Spring naar de inhoud
Home » Word animator

Word animator

Als je dit leest, wilt het hoogstwaarschijnlijk zeggen dat je deze zomer graag komt meedraaien als animator op ons speelplein. Op deze pagina willen we je graag proberen wegwijs maken in wat wij van jou verwachten als animator. 

Op ons speelplein werken we met een open speelaanbod, dit wil zeggen dat de kinderen vrij zijn om te spelen wat ze willen. De animatoren spelen met de kinderen op verschillende terreinen. Daarnaast bieden we elke dag ook animaties aan. Dit zijn grote spelen die door de animatoren in elkaar worden gestoken. De kinderen hebben dan de vrije keuze of ze mee willen spelen of liever iets anders willen doen. 

Nadat de kinderen naar huis zijn bereiden we samen de volgende speelpleindagen voor. Om dat met volle energie te doen is er een kookploeg die voor ons een warme maaltijd klaarmaakt. Ook middageten, frisdrank en water wordt door ons voorzien. Zo hoef je dus geen lunchpakket mee te nemen.

Na het eten gaan we dus aan de slag om nieuwe animaties in elkaar te steken. Je zal ook begeleid worden door een hoofdanimator. Deze persoon zal ja ondersteunen om te groeien als animator. Uiteindelijk sluiten we de dag af met een avondwoordje. Hierna kan je nog gezellig meedoen aan een avondactiviteit of naar huis vertrekken. 

Lees ook het huishoudelijk reglement voor vrijwilligers

Geen idee hoe het inschrijven werkt? Scroll even verder voor de nodig info

Extra vragen? Contacteer ons hier

Hoe schrijf ik me in?

STAP 1: Klik op de grote oranje knop ‘INSCHRIJVEN’ onderaan het stappenplan

STAP 2: Log in met je account van zomer 2022 (of ouder) OF maak een account aan door op ‘Inschrijven als vrijwilliger’ te drukken op de website.

STAP 3: Ga naar ‘Mijn voorkeuren’

STAP 4: Selecteer de weken waarop je wil komen deze zomer en klik op ‘wijzigingen opslaan.

PS: Indien je een oud account hebt kijk zeker na of je gegevens nog correct staan. Je kan dit doen door op het blauw knopje rechts bovenaan (met witte schim) te klikken. Hier kan je eventuele aanpassingen nog doen.

PPS: Je kan altijd je voorkeuren aanpassen maar doe dit zeker op tijd! 😉