Spring naar de inhoud
Home » Inclusie

Inclusie

Inclusief speelplein

Spelen zonder drempel

Het speelplein voorziet ook bijstand voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben. Heeft uw kind extra noden door een fysieke of mentale beperking? Wij willen hun ook zeker de kans geven om mee te genieten van het speelplein. Een groep inclusieanimatoren staan klaar om hen een onvergetelijke zomer te bezorgen. Er wordt gezorgd dat elk kind zoveel mogelijk kan meespelen met andere kinderen en kan deelnemen aan animaties, terwijl ze door de inclusieanimatoren onder de vleugels worden genomen. Alles gebeurt uiteraard in samenspraak met de ouders.

Heeft jouw kind nood aan extra begeleiding en een inclusieanimator?


Je kan ons vrijblijvend contacteren met de volgende gegevens:
Mail: inclusie@speelpleindonboscohalle.be
Telefoon: +32 492 18 90 63

Wij helpen je met alle plezier zodat de kinderen een geweldige zomer kunnen beleven!  

.

De voldoening die je krijgt als je ziet dat de kindjes zich voluit kunnen amuseren en je een knuffel komen geven, daar doe ik het voor!

Nina

Speelplein Don Bosco Halle streeft ernaar om een plek te worden waar iedereen samen kan spelen. Wij willen iedereen de kans geven om naar het speelplein te komen en vrij te kunnen spelen.

Dat doen we door ons in een eerste plaats laagdrempelig op te stellen. Ouders met financiële noden kunnen in aanmerking komen voor het Kom!pas kortingspas van Stad Halle. Ook maken we op het plein gebruik van pictogrammen en wegwijzers zodat taal geen barrière vormt voor de kinderen.