Home » Plus Dertien

Plus Dertien


Ben je tussen de 13 en 15 jaar? Dan kan je aansluiten bij onze tienerwerking.

Sluit je aan bij Plus Dertien? Dan wordt wel verwacht dat je mee doet met de activiteiten. Op verkenning gaan naar het domein van Huizingen, een rolstoel carwash organiseren voor bejaarden in een woonzorgcentrum, Naar zee gaan, off gewoon een zot stadsspel spelen! De tieners beschikken ook over een eigen Plus Dertien lokaal waar ze tot rust kunnen komen in de zeteltjes of minivoetbal kunnen spelen.

Bubbels

Sinds de coronacrisis worden de kinderen verdeeld in bubbels van max. 100 personen. Plus Dertien vormt één bubbel. De tieners spelen dan ook gedurende de hele week in hun eigen bubbel.

Bij +13 staat je een week te wachten in een thema met tal van activiteiten. De kleinere groep maakt het fijner om elkaar echt te leren kennen en om helemaal los te gaan in de activiteiten! Dat we loco gaan is een feit! En O ja, elke vrijdag staat er een uitstap gepland

Stig

Dagverloop

De kinderen die ingeschreven zijn voor de week kunnen tussen 7u30 en 10u aanmelden op het plein. Na 10u is het niet meer mogelijk om zich aan te melden voor de dag. Vanaf 16u begint de avondopvang, kinderen kunnen vanaf dan afgehaald worden. Het speelplein sluit om 18u.


.

UurActiviteit
7u30Ochtendopvang
9u30Kinderen vertrekken naar hun terreinen
10uEinde ochtendopvang
10uOchtendspel / animatie
12u/12u30Middageten
14uIjsjes/ drankjes
14u30Formatie + Animatie
16uAvondopvang – Kinderen kunnen opgehaald worden
18uEinde speelpleindag


.


.

Als speelplein willen we toegankelijk zijn voor alle kinderen. Heeft uw kind extra noden door een fysieke of mentale beperking? Dan willen wij hun ook zeker de kans geven om mee te genieten van het speelplein via ons inclusieproject!