Spring naar de inhoud
Home » Kind inschrijven

Kind inschrijven

Kind inschrijven

Het avontuur begint hier!

Vanaf nu kunt u uw kinderen online inschrijven voor het speelplein via onderstaande knop! Per kind dient u één formulier in te vullen. De nieuwe regeling voor fiscale attesten vraagt het rijksregisternummer van uw kind en de ouder. Gelieve ALLE gegevens correct in te vullen. Alles correct ingevuld? Dan ontvangt u een bevestigingsmail én is uw kind succesvol ingeschreven voor de hele zomer! U kiest zelf wanneer uw kind naar het speelplein komt en betaalt per aanwezige dag.

We werken dit jaar dus NIET meer met beperkte plaatsen en inschrijvingen per week. Eenmalig inschrijven = ticket voor de hele zomer.

De betaling voor deze zomer gebeurt op het secretariaat van het speelplein. Dat kan tijdens de openingsuren van het speelplein. De eerste dagen kunnen er lange wachtrijen zijn. Om dat te vermijden organiseren wij een betaaldag op zondag 3 juli tussen 10u en 14u. Die dag kan er al betaald worden voor de zomer.

Ondervindt u problemen bij het inschrijven van uw kind? Dan kunt u tijdens de betaaldag langskomen. Wij helpen u daar graag verder.

Huishoudelijk reglement voor de kinderen.