Home » Kind inschrijven

Kind inschrijven

Kind inschrijven

Het avontuur begint hier!

De voorlopige coronamaatregelen voor de zomer van 2021 zijn bekend. De richtlijnen laten ons toe om opnieuw bubbels van 100 kinderen te maken. We volgen dan ook dezelfde manier van organisatie en inschrijven zoals vorige zomer. Dit alles onder voorbehoud dat de maatregelen ook dezelfde zullen zijn.

We vragen in deze uitzonderlijke omstandigheden om op voorhand online in te schrijven. Online inschrijven kan tot en met 30 juni. De dag zelf in de zomer langskomen om in te schrijven is mogelijk, maar de kans is groot dat dan alle plaatsen al volzet zullen zijn.

De mogelijkheid bestaat om je kind voor maar een paar dagen per week in te schrijven. We willen wel vragen om goed na te denken alvorens je je kind inschrijft. De kinderen behoren volgens de maatregelen een hele week tot de jeugdwerkbubbel. Als je je kind namelijk voor 1 dag inschrijft neemt hij/zij de plek in van een kind die anders een hele week speelplein zou nodig hebben. Maak dus een goede afweging alvorens je inschrijft. Het spreekt voor zich dat alle ingeschreven dagen ook betaald moeten worden. Ook als ze niet zijn komen opdagen (uitzonderingen zijn mensen met een doktersbriefje).

Huishoudelijk reglement voor de kinderen.

Heb je je kind(eren) niet online kunnen inschrijven? Dan kan je ook iedere zondag van de speelpleinzomer tussen 10u en 13u op het speelplein terecht om de laatste plaatsjes te reserveren.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de plaatsen die nog beschikbaar zijn:

Update van 07/8/2021

Je kan betalen op de eerste dag dat de kinderen naar het speelplein komen, bij ons secretariaat. Het secretariaat is iedere speelpleindag ’s ochtends open van 7u30 t.e.m. 10u én ook in de namiddag van 16u t.e.m. 18u. Er kunnen lange wachtrijen ontstaan. We bieden je daarom de kans om ook op zondag langs te komen. Iedere zondag (4 juli, 11 juli, 18 juli, 25 juli, 1 augustus en 8 augustus) kan je tussen 10u en 13u langskomen op het secretariaat om de betalingen te regelen.

Je kan betalen met bancontact, met de bancontact app of met cash betalen.