Home » Werking

Werking

Op het speelplein zijn er drie werkingen: Kleuterland (2,5 – 5j), Groot Plein (6 – 12j) en Plus Dertien (13 – 15j). Ook kinderen met extra noden, door een fysieke of mentale beperking, kunnen naar het speelplein komen. Zij kunnen begeleid meespelen in de werkingen!

Let op: Deze zomer worden de kinderen verdeeld in bubbels van max. 100 kinderen. Kleuterland en Plus Dertien vormen één aparte bubbel. Het Groot Plein verdelen we in drie bubbels, op basis van hun leeftijden. Kinderen spelen daardoor met leeftijdsgenoten. De animatoren uit iedere bubbel voorzien een aangepast speelaanbod voor de kinderen.

Ben je tussen de 5 en 12 jaar? Dan is het Groot Plein zeker iets voor jou!

Op het Groot Plein zijn er veel speelterreinen! Real life Monopoly, Wereld Kampioenschap voetbal, een zoektocht naar een gezonken schip, dansinitiaties, en tal van andere animaties worden dagelijks aangeboden voor de kinderen.

Ben je tussen de 13 en 15 jaar? Dan kan je aansluiten bij onze tienerwerking.

Op verkenning gaan naar het domein van Huizingen? Een rolstoel carwash organiseren voor bejaarden in een woonzorgcentrum? Naar zee gaan? Of gewoon een zot stadsspel spelen? Mis het niet en sluit je aan bij plus dertien!

Als speelplein willen we toegankelijk zijn voor alle kinderen. Heeft uw kind extra noden door een fysieke of mentale beperking? Dan willen wij hun ook zeker de kans geven om mee te genieten van het speelplein via ons inclusieproject!